در حال بارگذاری ...
...

در این کارگاه یک ماهه کارگاه "حضور بازیگران و دراماتورژ بر صحنه توسط تاگ لارسن و جولیا وارلی"، کارگاه "دراماتورژی اجراهای خیابانی توسط یوگنیو باربا" ، "فنون اجراهای چندفرهنگی" توسط آگوستو اومولو و پارادزا انسمبل و کارگاه "مفهوم اجتماعی از تئاتر" با معاوضه جمعیت محلی برگزار خواهد شد.

در این کارگاه یک ماهه کارگاه "حضور بازیگران و دراماتورژ بر صحنه توسط تاگ لارسن و جولیا وارلی"، کارگاه "دراماتورژی اجراهای خیابانی توسط یوگنیو باربا" ، "فنون اجراهای چندفرهنگی" توسط آگوستو اومولو و پارادزا انسمبل و کارگاه "مفهوم اجتماعی از تئاتر" با معاوضه جمعیت محلی برگزار خواهد شد.

کارگاه آموزشی خانواده ژاسونیت از 14 می تا 16 جون 2008 در دانمارک برگزار می‌شود.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر در این کارگاه یک ماهه کارگاه "حضور بازیگران و دراماتورژ بر صحنه توسط تاگ لارسن و جولیا وارلی"، کارگاه "دراماتورژی اجراهای خیابانی توسط یوگنیو باربا" ، "فنون اجراهای چندفرهنگی" توسط آگوستو اومولو و پارادزا انسمبل و کارگاه "مفهوم اجتماعی از تئاتر" با معاوضه جمعیت محلی برگزار خواهد شد.
در فراخوان این کارگاه آمده است شرکت‌کنندگان با مشارکت یکدیگر موضوعاتی را بوجود می‌آورن که در آن اجرای سیار (عروسی مده‌آ – جادوگر یونانی) را دربر گیرد. همچنین عهده‌دار ارتباطات فرهنگی هولستبرو با مؤسسات و انجمنهای محلی می‌گردند.
بعد از پایان دوره آمادگی کارگاه آموزشی، اجرا به مدت ده روز در جشنواره هفته هالستبرو حضور دارد. فعالیتهای روزانه نیز شامل آموزشهای فیزیکی، صدا و ساخت اصول و ایفای بازیگری می‌شود و شرکت‌کنندگان از زمان حضورشان با یکی از سازمانهایی که با تئاتر اودین همکاری دارند مثل (بیمارستان، مرکز جوانان، مدرسه، مراکز خرید، پستخانه و مؤسسات) در هالستبرو آشنا می‌شوند.
در فراخوان توضیح داده شده است که تعداد شرکت‌کنندگان در کارگاه 30 نفر خواهد بود که جهت استراحت می‌توانند از اتاقهای تئاتر اودین استفاده کنند. از 15 می تا 3 جون با هزینه خود از آشپزخانه تئاتر اودین استفاده کرده و از 4 تا 16 جون صبحانه و غذا توسط تئاتر اودین فراهم می‌شود.
هزینه این ورک شاپ 1600 یورو قید شده که شامل هزینه کارگاه آموزشی، محل اقامت،‌غذا (16-4 جون) و رفت و آمدهای درون شهری است و علاقه‌مندان می‌توانند تا 30 مارس 2008 برای پرداخت آن اقدام کنند.
این کارگاه به زبان انگلیسی است و درخواست‌ها باید به آدرس odin@odinteatret.dk با موضوع خانواده ژسونیت تا قبل از 20 دسامبر (29 آذر) ارسال شود.
علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.odinteatret.dk مراجعه کنند.